top of page

Rolluiken

Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid. Ze weren de zon, het licht, de warmte en kou, het geluid, de inkijk en inbrekers. Bovendien kunnen ze worden aangebracht bij renovatie, bestaande bouw en nieuwbouw. Rolluiken zijn de beste vorm van warmte- en lichtwering.

Afhankelijk van de behoeften kan er voor worden gekozen de nadruk te leggen op lichtinval, geluidsisolatie of inbraakvertraging. Eigenlijk is het de beste vorm van zonwering die er bestaat. Onze collectie rolluiken is zeer uitgebreid en bestaat uit standaard rolluiken, inbouwrolluiken en rolpoorten.

Rolluiken

Voorzetrolluiken met lamellen in aluminium of staal, geïsoleerd. Een geperfectioneerde techniek voor een gemakkelijke montage achteraf. Functioneel en een mooie vormgeving. Een mooie afgeschuinde kast voor een betere lichtinval of een elegante afgeronde kast voor een moderne woonstijl. Volledig verduisterd of toch nog een beetje lichtinval. U beslist zelf.

Maatwerk

Rolluiken zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maatvoering, bedieningsvorm en kleurencombinatie. Per situatie wordt met u gezocht naar de meest geschikte en meest harmonieuze uitvoering. Uw wensen en smaak blijven in dit alles centraal staan.

Bediening

Rolluiken kunnen handmatig worden bediend met band- of koordopwinder, staaldraad windwerk of draaistang bediening. Handbediening bevindt zich vanwege de veiligheid altijd binnen. Rolluiken kunnen elektrisch worden bediend met draaischakelaar, drukschakelaar, afstandsbediening, tijdschakelaar of sleutelschakelaar.

Rolluik op zonne-energie

Rolluiken op zonne-energie, duurzaam, draadloos en geen kabelgaten in de muur. De solar rolluiken hebben geen stroom nodig, hierdoor zijn de rolluiken volledig energieneutraal en dus ook duurzaam.

Inspiratie

Offerte op maat

Rolluiken

Montage op:
offerte rolluiken
bottom of page