top of page

Garagedeuren

Als je goed gaat oriënteren over de verschillende mogelijkheden, kom je er al snel achter dat er veel meer mogelijk is dan een standaard kanteldeur. Op aanvraag bieden wij  een groot aantal mogelijkheden aan verschillende deuren die passen bij de functie van de garage en de stijl van de woning.

Zowel elektrisch als handmatig mogelijk.

Sectionaaldeuren

Je hoef je geen zorgen te maken over de robuustheid, isolatiewaarde of veiligheid. Dit is allemaal gegarandeerd dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking. Of de deur nu in een ronde boog, rechthoekige opening of met afgeronde hoeken geplaatst moet worden, een Novoferm sectionaaldeur past altijd. Ook staat de volledige doorrijhoogte van de garage ter beschikking; ideaal voor hogere voertuigen.

Openslaande garagedeuren

De Duoport bestaat uit twee openslaande deuren die een brede doorgang bieden. De deuren openen soepel en gemakkelijk. U kunt dankzij de brede passage eenvoudig de garage in en uit met bijvoorbeeld de fiets of scootmobiel. De Duoport bestaat uit twee openslaande deuren die een brede doorgang bieden. De deuren openen soepel en gemakkelijk. U kunt dankzij de brede passage eenvoudig de garage in en uit met bijvoorbeeld de fiets of scootmobiel.

Kanteldeur

Een kanteldeur is een klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait

Garagedeur met loopdeur

Wat maakt een garagedeur met een loopdeur zo prettig? Allereerst is het natuurlijk perfect dat je niet telkens de gehele garagedeur hoeft te openen. Je houdt zand, stof, ongedierte, maar ook de warmte veel eenvoudiger buiten. Daarbij komt dat iedereen overweg kan met een loopdeur. Waar je bij een garagedeur soms staat te rekken en te bukken, kan bij een loopdeur ‘een kind de was doen’.

Inspiratie

Offerte op maat

Garagedeuren

offerte garagedeuren
bottom of page